Skip to main content

U heeft zich nieuwsgierig genoeg gewaand om op de link van dit dispuut te klikken. Dus bij deze, welkom op de pagina van het mooiste en meest gelikte dispuut dat de U.A.V. rijk is! Het Utrechts Geologisch Darts Dispuut “Bull’s Hit” is het Heerendispuut van de U.A.V., opgericht op 26 januari 1989. U zult ons herkennen aan onze bedrukte jassen en prachtige, ietwat krokante, bordeauxrode dassen tijdens de vele activiteiten van de U.A.V. waar wij altijd in groten getale vertegenwoordigd zijn. Het dispuut kent bijna 100 leden en oud-leden die allen actief zijn/waren binnen diverse commissies.

Het dispuut wordt gekenmerkt door zijn vele tradities en bijzondere activiteiten die jaarlijks bij ons worden georganiseerd. Waar er om de week geborreld wordt bij Café Weerdzicht aan de Oudegracht 1 te Utrecht, onze thuisbasis sinds december 2012, zien wij elkaar ook tijdens een nieuwjaarsborrel, diesweekend, vergaderingen en andere activiteiten. Dit jaar, 2024, hebben wij ook het geluk dat het ons Lustrum is, elke 5 jaar wordt dit groots gevierd! Met een diner, gala, lustrumreis en nog veel meer mooie dingen gaan wij een prachtig jaar tegemoet. Binnen het dispuut worden Heeren uit alle jaarlagen met elkaar in contact gebracht. Zo kunnen er mooie verhalen en ervaringen gedeeld worden, maar is er ook ruimte om uw netwerk uit te breiden en de Heeren om advies te vragen als het gaat om studeren, stages, werk en nog veel meer. Op deze manier ontstaat er een hechte groep waarbij je altijd en overal bij elkaar terechtkunt.

U zult een eerste kennismaking met ons hebben tijdens de introductieweek en het introductieweekend waar u ons en wij u al een beetje kunnen leren kennen. Daarna is er altijd onze prachtige open actie waar alle leden van de U.A.V. welkom zijn om een poging te wagen een pijltje te gooien en een kijkje te komen nemen in onze prachtige stamkroeg. Schroom u niet ons ooit aan te spreken als u meer over ons wilt weten. Hopende u genoeg geïnformeerd te hebben, groet ik u met een gepast gevoel van hoogachting.

Dhr. J.J.H. van Lith

h.t. Abactis der U.G.D.D. “Bull’s Hit”